Més de 28.000 bons venuts en el llançament en línia de la campanya de Bons Elx Consum

Més de 28.000 bons venuts en el llançament en línia de la campanya de Bons Elx Consum

Un total de 28.619 bons es van vendre ahir, 20 d’octubre, en el llançament en línia de la campanya de bons Elx Consum, de la qual es van beneficiar un total de 9.657 persones.

El regidor de Comerç, Felip Sánchez, es mostra “molt satisfet pel resultat de la campanya, que es traduirà en més de 28.000 compres al comerç i a l’hostaleria d’Elx fins al 13 de novembre, cosa que, unida a les anteriors campanyes de bons, suposarà una injecció directa d’aproximadament 3’5 milions d’euros per al teixit comercial del nostre municipi”.

“Els bons Elx Consum troben un gran acolliment entre els il·licitans i il·licitanes, la qual cosa també és un reflex de l’interés pel comerç de proximitat il·licità i de la seua oferta de productes i serveis, que és excel·lent i arreplega l’ampli ventall de necessitats de la ciutadania”, ha assenyalat l’edil. Fins ara, el total de comerços adherits a la campanya és de 730, més d’un centenar que en la fase anterior. Segons Sànchez, “es posa de manifest que els clients acudeixen als seus comerços acostumats interessant-se per la seua participació en la campanya i això motiva que més establiments s’adherisquen, a més de que ja és constatable el bon rendiment que tenen els bons en les vendes del comerç i de l’hostaleria”

Quant al trànsit a la web, va haver-hi més de 130.000 accessos durant el dia d’ahir a la web de la campanya, un volum molt alt que es va poder gestionar gràcies a les mesures implementades per la Regidoria de Comerç, com ara el servidor dedicat en exclusivitat a la campanya, el registre previ o la cua virtual, que van permetre que la venda de bons fora contínua fins a esgotar-se.

Venda presencial

Tal com ha explicat Felip Sánchez, “amb la venda presencial pretenem que la bretxa digital de les persones majors no siga un inconvenient per a poder participar en aquesta campanya.”

Durant aquestes jornades presencials, es posaran a la venda un total 75.000€ en bons que només es podran adquirir personalment, per a això caldrà presentar el DNI i efectuar el pagament mitjançant targeta bancària. En cada jornada es repartiran números perquè les persones interessades puguen ser ateses sabent el seu orde de cua. Es repartirà la quantitat de números necessaris per a cobrir la previsió de bons disponibles per a la venda.

La primera jornada de venda presencial serà el dilluns 24 d’octubre, al Centre Social Polivalent de Carrús, des de les 10.00 fins a les 14.00 hores i des de les 16.00h a 18.30h.

La segona jornada serà el dimarts 25 al Centre de Congressos, també en horari de 10.00 a 14.00 h i de 16.00h a 18.30h.