Més de 8.000 persones han gaudit de les diferents activitats organitzades per la Regidoria de Festes per a celebrar Halloween

Més de 8.000 persones han gaudit de les diferents activitats organitzades per la Regidoria de Festes per a celebrar Halloween

Més de 8.000 persones gaudiren de les diferents activitats organitzades per la Regidoria de Festes per a celebrar Halloween, una celebració avançada al dissabte amb la finalitat que els il·licitans i les il·licitanes pogueren gaudir en família d’una nit plena de terror, emoció i riures.

Tal com ha destacat l’edil de l’àrea, Mariola Galiana, “Elx va viure anit un dels Halloween més multitudinaris que es recorden”. Després de dos anys de limitacions per la pandèmia, milers de persones van gaudir de totes les activitats organitzades per Festes en les quals no van faltar els tallers terrorífics, un espectacular cercaviles i un multitudinari concurs de disfresses en què es va premiar l’originalitat dels participants, tant en categoria infantil com en adults.

La Plaça de Baix va ser el punt de trobada. Allí van començar a primera hora de la vesprada els tallers on els més xicotets van poder realitzar tota classe de manualitats terrorífiques, saltar al castell unflable i endinsar-se en el fossat del terror ambientat en Alma, una xiqueta que va desaparéixer als foscos corredors i la veu i els crits de la qual es continuen escoltant.

A mitjan vesprada va tindre lloc el contacontes dirigit al públic infantil A la Bruja se le va la olla, on una lletja i malèfica bruixa va contar les seues divertides i boges malifetes, en els temps del Comte Drácula.

I sobre un terrorífic escenari alçat a la mateixa Plaça de Baix van anar desfilant els participants en el concurs de disfresses. Quan va finalitzar aquest, l’edil de Festes va lliurar els premis a les millors disfresses, un total de 35 premis repartits en diferents categories.

A les 20.00 hores va tindre lloc un multitudinari cercaviles per les vies més cèntriques de la ciutat que va estar amenitzat per una original batucada zombi i en el qual van participar tota classe de terrorífics personatges.

La festa va finalitzar a la Plaça de Baix amb una sessió musical a càrrec d’un DJ dirigida al públic adolescent i juvenil.