Una empresa dedicada a la personalització de productes amb el dàtil, una plataforma sobre esdeveniments culturals i una altra sobre l’ús de la xarxa blockchain, premis a la iniciativa emprenedora

Una empresa dedicada a la personalització de productes amb el dàtil, una plataforma sobre esdeveniments culturals i una altra sobre l’ús de la xarxa blockchain, premis a la iniciativa emprenedora

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, assegura que l’objectiu d’aquesta iniciativa és reconéixer la importància de l’emprenedoria empresarial, la innovació i la creació d’ocupació


El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, ha presentat els Premis Iniciativa Emprenedora del Mes, finançats pel programa d’ajudes Elx Emprén, que corresponen als mesos de juliol, agost i setembre de 2022. Els guardons tenen l’objectiu de reconéixer la importància de l’emprenedoria empresarial, la innovació i la creació d’ocupació.

El premi del mes de juliol ha sigut atorgat al projecte ‘El dátil de la suerte’, elaborat per l’emprenedora Inma Lara Vazquez. L’empresa està dedicada al disseny i venda de productes personalitzats amb el dàtil com a base, sempre amb la contractació de proveïdors locals.

D’altra banda, el premi d’agost l’ha rebut el projecte  ‘Arroz con costra’, creat pels empresaris Marcos Altuve i Roberto Rodriguez. Es tracta d’una plataforma en línia que digitalitza la informació de festivals i companyies de teatre i potencia diferents aspectes culturals de manera innovadora.

Finalment, el premi del mes de setembre l’ha rebut l’empresa ‘Blockiure’, creada per l’emprenedora Belén Lara Ros. Aquesta empresa es basa en la prestació de serveis a través d’una plataforma web per a l’ús de la xarxa blockchain, que permet al client la resolució de problemes de negoci per a diferents àrees d’organització.

“L’Oficina Municipal per a la Iniciativa Emprenedora i les entitats col·laboradores ofereixen una sèrie de serveis als projectes premiats com un premi en metàl·lic de mil euros, presència en mitjans de comunicació, guardons i servei d’assessorament empresarial”, assegura Molina.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica també es dona a suport a les empreses amb altres programes i serveis, entre els quals s’inclouen ajuda amb el finançament a través de microcrèdits, formació al centre de desenvolupament empresarial i assessorament integral amb tutorització específica.