Venuts sense incidències el 1,2 milió d’euros de bons Elx Consum posats en circulació

Venuts sense incidències el 1,2 milió d’euros de bons Elx Consum posats en circulació

Aquesta vesprada eixiran a la venda en línia bons per valor de 500.000€


Els bons Elx Consum que s’han posat a la venda aquest matí, per un valor d’1.200.000€, s’han esgotat sense incidències destacables. Aquesta vesprada eixiran a la venda en línia més bons per un valor total de 500.000€.

El regidor de Comerç, Felip Sánchez, s’ha mostrat molt satisfet per com ha transcorregut la venda de bons d’aquest matí: “les millores implantades en la web han permés unes compres fluides i sense incidències destacables, per la qual cosa esperem que amb la venda del mig milió restant d’aquesta vesprada succeïsca el mateix”.

Hui es posaven a la venda un total d’1.700.000€ euros en bons Elx Consum, dividits en 1.200.000€ al matí i 500.000 € a la vesprada, per a facilitar la compra al màxim nombre de persones.

Tal com ha assenyalat el regidor, “aquesta nova campanya de bons torna a ser reeixida i genera un gran interés entre la ciutadania i també entre els comerços, ja que ja són més de 700 els establiments adherits”.

L’edil també ha assenyalat que els bons arribaran per correu electrònic al llarg del dia als usuaris i usuàries, tal com se’ls indica a l’hora de realitzar la compra. Els bons poden utilitzar-se des del 20 d’octubre fins al 13 de novembre al comerç i a l’hostaleria adherits a la campanya.

Sànchez ha volgut destacar que “amb les tres campanyes de bons Elx Consum realitzades aquest any el comerç il·licità rebrà una injecció econòmica directa de més de 3,2 milions d’euros en compres”.