El dispositiu de seguretat de la Policia Local d’Elx va contribuir a la celebració d’un Halloween tranquil i sense detencions

El dispositiu de seguretat de la Policia Local d’Elx va contribuir a la celebració d’un Halloween tranquil i sense detencions

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, agraeix el comportament cívic de la ciutadania en una jornada en la qual es van alçar 15 actes per consum d’estupefaents i 26 per alcohol


La celebració de Halloween a Elx ha sigut una de les més tranquil·les dels últims anys. El dispositiu especial de la Policia Local d’Elx durant el divendres 29 d’octubre i la nit del dilluns 31 a la ciutat amb motiu d’aquesta festivitat s’ha saldat amb 99 identificacions i cap detenció. El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha fet un balanç molt positiu de com ha transcorregut la jornada en la qual es van alçar 15 actes per consum d’estupefaents i 26 per alcohol.

Aquest dispositiu s’ha dut a terme a la zona centre i a les pedanies, a més de plaça de Castella, Palmerars o “Travalon”, així com llocs d’oci nocturn per a reforçar la seguretat i la prevenció de delictes.

Segons el comunicat policial, entre els motius de les incidències figuren tràfic d’estupefaents, danys i furt. A més, es van intervindre menors per portar diverses botelles d’alcohol i 16 persones per llançar ous.

Durant la nit de Halloween es van realitzar diverses activitats a l’Escorxador, que, segons fonts de la policia local, van transcórrer amb total normalitat.

Dies previs a Halloween es van dur a terme diferents esdeveniments, el 28 de desembre amb el “Correfocs” i “Teatre a la Plaça del Raval” i el 29 amb la Festa de Halloween a la Plaça de Baix, on no es van registrar incidents.

En total, 34 efectius de la Policia Local han vetlat per la seguretat en col·laboració amb la Brigada Territorial de Policia Comunitària, els equips de seguretat i la Unitat de Mitjans Aeris que, a través dels drons, van realitzar una especial vigilància a les places i els parcs del municipi amb la finalitat d’evitar incidents entre els joves.

L’edil ha agraït el comportament cívic de la ciutadania durant aquests dies i ha lloat “la labor essencial de la Polícia Local, que ha contribuït al fet que puguem celebrar un Halloween sense incidències destacables