La Policia Local deté un adolescent per robatori amb arma blanca a dos menors a la Fira de Sant Andrés

La Policia Local deté un adolescent per robatori amb arma blanca a dos menors a la Fira de Sant Andrés

El presumpte autor, que va amenaçar amb una navalla dos xics de 13 i 14 anys, va ser localitzat pel pare d’una de les víctimes i les patrulles del cos de seguretat municipal quan abandonava el lloc


La Policia Local d’Elx va detindre la nit del passat dimarts 22 d’octubre un adolescent de 15 anys per robatori amb arma blanca a dos menors de 13 i 14 anys a la Fira de Sant Andrés. Van ser les mateixes víctimes les que van contactar amb la Sala d’Operacions (092) i, per això, les patrulles es van mobilitzar per a buscar al presumpte autor, però no el van trobar en un primer moment.

Dels afectats, es va fer càrrec finalment la mare d’un d’ells. Mentrestant, durant la batuda per la zona, un dels pares va telefonar als agents per a alertar-los que havia localitzat el presumpte responsable dels fets caminant cap a l’àrea del parc de bombers. Els efectius del cos de seguretat municipal, que es van desplaçar fins al lloc, van comprovar que la descripció coincidia, per la qual cosa van procedir a interceptar-lo.

Quan li van preguntar per allò ocorregut, el menor va reconéixer que havia estat al recinte firal i havia tret una navalla a uns xics. De la mateixa manera, els uniformats van confirmar que el presumpte autor portava la navalla, que va ser requisada. Per això, va ser arrestat i traslladat al centre de salut i, posteriorment, a dependències policials, per tal de complir el protocol establit per a la seua edat.