L’encesa de les llums a les vies comercials posa inici a la campanya de Nadal

L’encesa de les llums a les vies comercials posa inici a la campanya de Nadal

El regidor de Comerç, Felip Sànchez, espera que tant en el Black Friday, com en les festes els il·licitans i les il·licitanes acudisquen al comerç local


Amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc aquest divendres la Regidoria de Comerç dona per iniciada la campanya de Nadal en tots els establiments del municipi. Com ja ha sigut habitual en els últims anys, la Regidoria ha fet coincidir l’encesa amb la celebració del Black Friday, una campanya de descomptes que s’ha assentat entre els consumidors i a la qual els comerços il·licitans se sumen cada vegada més.

El regidor de Comerç, Felip Sànchez, ha posat de manifest el compromís de l’Ajuntament amb els comerciants a través d’aquesta iniciativa amb la qual “es busca ambientar l’aspecte dels carrers amb un disseny modern i de qualitat per Nadal, per a aconseguir al seu torn atraure un major nombre públic i que es consumisca al nostre sector comercial i hostaler”.

El regidor ha recordat que enguany l’enllumenat estarà més restringit a causa de les mesures d’eficiència energètica que han de complir tots els ajuntaments, per la qual cosa es reduirà l’horari nocturn d’encesa, per tal de disminuir així l’impacte econòmic i mediambiental, en un horari en el qual el comerç ja està tancat. En aquest sentit, l’edil ha explicat que la il·luminació s’encendrà a les 18.00 hores i s’apagarà a les 23.00 de diumenge a dijous mentre que els divendres i dissabtes es mantindrà fins a la 1.00 de la matinada a causa de l’afluència de públic que és major i com a mesura de suport a l’hostaleria.

En concret, l’enllumenat serà als carrers Alfons XII, Hospital/Troneta, Ample, Almòrida, Bisbe Tormo, Concepción Arenal, Capità Antoni Mena, Poeta Miguel Hernández, Nit de el’Albà/Diagonal, Av. Novelda, Camí dels Magros, José García Ferrández, Alfredo Mira Gran, Plaça de Castella, Jaime Gómez Orts, Antonio Machado, Plaça d’Espanya, Marques d’Asprella, i Bisbe Winibal.