L’Hort de Baix acollirà el II Certamen de Bandes de Cornetes i Tambors Santa Cecília de Setmana Santa

L’Hort de Baix acollirà el II Certamen de Bandes de Cornetes i Tambors Santa Cecília de Setmana Santa

L’edil de Festes, Mariola Galiana, presenta al costat del president de la Junta Major de Confraries i Germandats d’Elx, Joaquín Martínez, l’esdeveniment musical que se celebrarà el diumenge 27 de novembre de 2022 a les 12.00, i la recaptació del qual es destinarà a finalitats socials de l’entitat il·licitana


La regidora de Festes, Mariola Galiana, acompanyada pel president de la Junta Major de Confraries i Germandats de la Setmana Santa il·licitana, Joaquín Martínez, ha presentat el II Certamen de Bandes de Cornetes i Tambors Santa Cecília d’Elx que se celebrarà el diumenge 27 de novembre de 2022 a les 12.00 hores a l’Hort de Baix.

En la trobada musical, que se celebra per segon any, després de l’èxit de l’edició passada, intervindran les Bandes de Cornetes i Tambors de la Confraria de la Samaritana i de la Germandat de la Flagel·lació i Gloria, ambdues d’Elx. Igualment, el certamen comptarà amb la participació, com a bandes convidades, de l’Agrupació Musical Medina Siyasa de Cieza i de l’Agrupació Musical Nuestra Señora del Rosario, de la veïna localitat de Crevillent.

Les Junta Major ha decidit destinar la recaptació d’aquest esdeveniment a finalitats socials per a col·laborar, com fa de manera habitual amb els col·lectius més desfavorits, amb més obstinació durant aquests últims anys.

Galiana ha destacat que “és una notícia molt positiva la continuïtat d’aquesta mena de certàmens musicals de Setmana Santa que tanta tradició tenen al nostre municipi. A més, és doblement positiu perquè s’hi està afegint un component solidari per a poder ajudar aquells que més ho necessiten, no sols en època de Setmana Santa, sinó durant tot l’any, ja que una de les àrees on més incideix la Junta Major és la de caritat”.

El president de l’entitat, Joaquín Martínez, ha manifestat que “la família confrare sempre està disposada a sentir i gaudir de les emocions que ens produeix la música pròpia de la nostra celebració i més si és amb una finalitat solidària. Vull agrair les bandes de la nostra ciutat, l’esforç per continuar mantenint la qualitat musical i la seua disposició per a participar en aquest certamen amb finalitats solidàries” i ha agraït l’Ajuntament i la Regidoria la cessió de l’espai per a poder dur a terme el nostre certamen i la col·laboració i el suport continu durant tot l’any”.

Les entrades podran ser adquirides a la llibreria Sant Jordi i a la cafeteria Calendura, amb una aportació solidària de 3 euros.