El Bailongo acull el 23 de desembre la clausura dels tallers de la Regidoria de Polítiques de Majors amb una actuació de la Simfònica BIG BAND

El Bailongo acull el 23 de desembre la clausura dels tallers de la Regidoria de Polítiques de Majors amb una actuació de la Simfònica BIG BAND

L’edil de l’àrea, Puri Vives, destaca la gran expectació que han tingut les activitats en les quals han participat més de 100 persones majors i informa que l’entrada de l’esdeveniment és gratuïta i lliure fins a completar aforament


La Regidoria de Polítiques de Majors de l’Ajuntament d’Elx ha organitzat per al pròxim 23 de desembre la clausura dels seus tallers d’aquest últim trimestre. L’acte es durà a terme al Centre Cívic Candalix (Bailongo), on els alumnes i alumnes tindran una xicoteta recepció per a acomiadar-se i a continuació podran gaudir a les 19.00 hores, juntament amb totes les persones majors que així ho desitgen, de la Simfònica BIG BAND, que pertany a l’Associació Musical la Simfònica de Crevillent, que delectarà els assistents amb “Cançons de hui i de sempre, directes al cor”.

L’edil de l’àrea, Puri Vives, ha destacat la gran expectació que han tingut els tallers en els quals han participat més de 100 persones majors. Unes activitats programades amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament personal i la integració social a través de l’oci, a més de fomentar les relacions socials i la participació activa, que han anat des del taller de Memòria i de Intel·ligència Emocional, ball, fins a rutes culturals i botàniques, expressió artística, entre altres.

Vives ha puntualitzat que “aquestes activitats han comptat amb grans professionals que s’han esforçat perquè els nostres majors aprenguen, es divertisquen i no se senten sols”.

L’esdeveniment està dirigit als majors del municipi, persones amb 60 anys, o més, empadronats a Elx, que vulguen compartir una agradable vesprada, gaudir de bona música i bona companyia.


 

Per a qualsevol consulta la ciutadania pot contactar a través del telèfon 966 658 263, del correu electrònic mayores@elche.es, o bé presencialment a la Regidoria situada al carrer Menéndez Pelayo, número 2

Les persones interessades a assistir hauran de dirigir-se al Centre Cívic Candalix, en el dia i horari indicat, tenint en compte que l’entrada serà lliure i gratuïta, fins a completar aforament. Així mateix, poden realitzar qualsevol consulta a través del número de telèfon 966 658 263, del correu electrònic mayores@elche.es, o bé presencialment a la Regidoria situada al carrer Menéndez Pelayo, número 2.

“Esperem que aquest tancament reflectisca com de bé que treballen els nostres majors en els seus tallers i el vincle tan bonic que han creat amb el seu grup després de diversos mesos en què han compartit activitats, riures i experiències”, ha assenyalat l’edil, que ha animat tots els majors del municipi a gaudir de la Simfònica BIG BAND i a inscriure’s als pròxims tallers, que s’anunciaran a principi de l’any que ve.