El Centre de Congressos acull l’entrega de premis del I Certamen Literari per la Diversitat

El Centre de Congressos acull l’entrega de premis del I Certamen Literari per la Diversitat

La convocatòria té l’objectiu de promoure la diversitat i la igualtat amb obres narratives creades per autors il·licitans, segons l’edil d’Igualtat, Mariano Valera


El Centre de Congressos va acollir l’entrega de premis del I Certamen Literari per la Diversitat. L’acte, que va ser presentat pel regidor d’Igualtat i Drets Socials, Mariano Valera, va ser impulsat a través del servei municipal Elx LGTBI, espai que es posa a la disposició de la ciutadania d’Elx per a oferir recursos, accions comunitàries i derivacions a altres serveis per a les persones LGTBI.

L’edil va destacar que “des de la Regidoria mantenim el nostre ferm compromís per la necessitat de treballar a favor de la igualtat, en defensa dels drets humans i la protecció dels drets fonamentals de les persones del col·lectiu”.

El certamen té l’objectiu de promoure la diversitat i la igualtat amb obres narratives creades per autors il·licitans, i va comptar amb diverses categories i un total de cinc guanyadors. En la categoria ‘adult castellà’, la guanyadora va ser Sandra Cerdà amb la seua obra Invisible; en ‘adult valencià’, el guanyador va ser David Fernández amb la seua obra Autonomia d’una ruptura; en ‘juvenil castellà’, la guanyadora va ser Carmen Galindo amb la seua obra Dos vestidos blancos; en ‘juvenil valencià’, la guanyadora va ser Consuelo Trujillo amb la seua obra Trobades arcàdiques; i en ‘infantil valencià’, la guanyadora va ser Candela Sánchez amb la seua obra Per què no pensem en el dolor?.

En l’esdeveniment es va realitzar la lectura dels textos premiats per part dels periodistes Antonio Sánchez i Javier Muñoz, i també es va amenitzar l’acte amb música al piano a càrrec d’Alicia Galiana abans de tancar l’acte.