La Plaça del Nadal rep el Pare Noel, que inaugurarà la seua caseta

La Plaça del Nadal rep el Pare Noel, que inaugurarà la seua caseta

La Regidoria de Comerç anuncia l’arribada del Pare Noel el dimarts 20 a les 18.00 hores a la Plaça dels Algeps


La Plaça del Nadal rebrà el dimarts 20 a les 18.00 hores el Pare Noel, que arribarà en un mitjà de transport sorpresa a la Plaça dels Algeps per a inaugurar la seua caseta, on romandrà fins a la Nit de Nadal, que partirà per a repartir tots els regals que li hagen demanat els xiquets i les xiquetes d’Elx.

Tots els que vulguen entregar-li la seua carta i transmetre-li els seus desitjos per a aquestes festes podran acudir a la seua trobada a la caseta totes les vesprades de 16.00 a 20.00 hores. Els dies 23 i 24 el Pare Noel farà també un horari especial matutí des de les 10.00 fins a les 14.00 i les 13.00 hores, respectivament.

El regidor Felip Sànchez ha volgut convidar tots els il·licitans i les il·licitanes a acostar-se al barri de Carrús ” a visitar la Plaça del Nadal, un lloc màgic i entranyable on poden gaudir les festes nadalenques“.

Comerç ha preparat una sèrie d’activitats dirigides a les famílies i que acompanyaran la caseta del Pare Noel, com ara el mercat de regals nadalencs i actuacions. Des del dia 20 fins al dia 23 a les 18.30 serà l’hora de les actuacions infantils, des del contacontes de Cristi Guti i en dies successius l’humor del Pallasso Edy, fins la màgia del Mag Aranda i la fantasia dels contes d’Hanna Alba.

A més, en el marc de la campanya promoguda per la Regidoria de Comerç per a dinamitzar els carrers aquestes festes, es realitzaran més activitats als diferents barris. Així, el dia 23 hi haurà una actuació del Pallasso Edy a les 11.00 a la plaça Salvador Allende (el Pla), un concert de jazz a la plaça dels Flors (centre històric) i Hanna Alba amb el seu contacontes al Jardí dels Cultures (Altabix).

La programació completa es pot consultar en https://www.elche.es/comercio/comerc-delx-en-nadal/