La Policia Local deté dos homes per tràfic de drogues en una nau abandonada on es feia una barbacoa

La Policia Local deté dos homes per tràfic de drogues en una nau abandonada on es feia una barbacoa

Els veïns dels blocs confrontants van alertar el 092 quan van veure eixir fum generat per un grup de persones al pati de l’immoble


La Policia Local d’Elx va detindre el dijous 24 de novembre al migdia dos homes de 37 i 58 anys per un presumpte delicte de tràfic de drogues en el transcurs d’una barbacoa en una nau abandonada del carrer Antonio García Torres. Van ser els residents dels blocs confrontants els qui van alertar el 092 quan van veure eixir fum generat per un grup de desconeguts al pati de l’immoble on, segons els veïns, eren habituals el consum i la venda d’estupefaents, cosa que provocava un continu tràfec de desconeguts.

Els implicats van arremetre contra els agents i, quan van ser reduïts, es van trobar substàncies estupefaents entre les seues pertinences

Els agents van picar a la porta quan es van personar en el vell immoble i els va obrir un home que va tancar immediatament en veure’ls. Després d’insistir la patrulla, un segon individu els va permetre l’accés i va indicar que es trobaven “fent una barbacoa” a l’interior. Mentre inspeccionaven el lloc, els policies locals van escoltar forts sorolls provinents d’una escala de la qual van baixar dos homes de manera precipitada i que van arremetre contra ells amb una forta espenta per a emprendre la fugida.

Els policies van poder reduir-los. A un, a escassos metres de la nau; a l’altre, a uns carrers de distància. Ambdós van oferir gran resistència en tractar de ser immobilitzats pels efectius locals. Així i tot, el primer dels subjectes, malgrat que va intentar desfer-se de les pertinences que portava, els uniformats van trobar entre aquestes cocaïna i altres substancies estupefaents al costat de diners fraccionats i van comprovar que comptava amb diversos antecedents per tràfic de drogues.

Finalment, ambdós homes van ser arrestats i traslladats a dependències policials. A més, es va procedir al desallotjament de la nau.