L’edil d’Esports presenta la XL edició de la trobada Populars-Informadors, que brinda un espectacle futbolístic amb finalitat benèfica

L’edil d’Esports presenta la XL edició de la trobada Populars-Informadors, que brinda un espectacle futbolístic amb finalitat benèfica

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, que ha presentat l’activitat al costat de la presidenta de l’Associació d’Informadors, Mariate Bolívar; i de l’associat Eloy Licerán, destaca que “entenem la importància de reprendre aquest esdeveniment que té un objectiu solidari i compta amb una gran recaptació”


La trobada Populars-Informadors ha presentat la seua XL edició i brinda un espectacle futbolístic amb finalitat benèfica, que es durà a terme al camp de futbol Diego Quiles del poliesportiu d’Altabix el diumenge 18 de desembre de 2022. L’esdeveniment esportiu, que ha sigut introduït pel regidor d’Esports, Vicente Alberola; per la presidenta de l’Associació d’Informadors d’Elx (AIE), Mariate Bolívar; i per l’associat Eloy Licerán, comptarà amb dos partits el mateix dia. El masculí començarà a les 10.30, mentre que el femení, que es troba en la seua V edició, començarà a les 12.30 hores.

“Des de la Regidoria entenem la importància de reprendre aquest esdeveniment futbolístic que té una finalitat solidària i compta amb una gran recaptació realitzada per part de l’AIE”, ha destacat l’edil.

La presidenta de l’AIE ha explicat que “l’activitat esportiva té un objectiu benèfic i tots els fons recaptats aniran destinats a menjadors socials que assisteixen a les famílies més vulnerables amb entitats benèfiques com Càritas i Al-Taufik”.

El partit masculí es disputarà a les 10.30 hores al camp de futbol Diego Quiles el diumenge 18 de desembre de 2022, mentre que el femení es realitzarà a les 12.30 hores

En l’esdeveniment participaran quatre equips; dos compostos per treballadors de la comunicació i dos que estaran formats per empresaris i figures polítiques rellevants a Elx.

“Les entrades, que es poden obtindre en taquilla, costaran 2 euros i a més de servir per a presenciar la trobada, permetran participar en el sorteig de 50 entrades per al partit de l’Elx contra el Celta de Vigo que es durà a terme el 6 de gener”, ha afegit Licerán.