L’alcalde felicita Abde Ezzalzouli pel seu quart lloc amb la selecció del Marroc en el recent Mundial de Catar

L’alcalde felicita Abde Ezzalzouli pel seu quart lloc amb la selecció del Marroc en el recent Mundial de Catar

L’alcalde d’Elx, Carlos González, al costat del regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha rebut a l’Ajuntament al jugador de futbol internacional Abde Ezzaizouli, veí de Carrús, que va jugar amb el Marroc en la recent Copa Mundial de Futbol de 2022 i va acudir a la reunió acompanyat dels seus germans, Abdelmajid i Mohamed.

L’alcalde ha assegurat que “per a la ciutat d’Elx és un orgull que hi haja un xic tan jove destacant en el futbol mundial i també en el panorama nacional com a jugador després d’haver residit en la nostra terra”.

El futbolista, que va nàixer a la ciutat de Beni Melal al centre del Marroc, va arribar a Espanya amb set anys i es va instal·lar amb la seua família al barri il·licità de Carrús, on ha residit fins al seu fitxatge pel F.C. Barcelona. De jove va estudiar al col·legi Jaume Balmes d’Elx, i anys després va acudir als instituts il·licitans Joanot Martorell i Montserrat Roig.

He arribat ací gràcies a l’esforç constant i a la influència de la gent més pròxima a mi, que no s’oblida mai de dir-me el que he de fer i guiar-me”, ha explicat Ezzalzouli, que per a 2023 desitja noves i millors experiències.

L’equip esportiu marroquí del qual formava part en la recent copa del món de Catar va quedar en quarta posició després de perdre contra Croàcia per el tercer lloc. En l’actualitat, Abdessamad Ezzalzouli juga com a davanter en el C. A. Osasuna de la Primera Divisió d’Espanya.