L’alcalde i l’edil d’Educació reben els alumnes de l’IES Carrús que han participat en el concurs ‘Saber y ganar’ que presenta Jordi Hurtado

L’alcalde i l’edil d’Educació reben els alumnes de l’IES Carrús que han participat en el concurs ‘Saber y ganar’ que presenta Jordi Hurtado

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, han rebut a Alcaldia els alumnes de l’IES Carrús que han participat en el programa especial de Nadal del concurs ‘Saber y ganar’ de La2 que presenta el popular Jordi Hurtado.

Els alumnes Abel Pérez, Elena Pérez i Safae el Marzaguioui han estat acompanyats per la seua orientadora, Lidia Ponce, i han explicat a l’alcalde i a l’edil com va ser el seu pas per aquest conegut concurs.

La iniciativa de participar en aquest programa la va prendre la docent, que ja havia assistit al programa com a concursant fa uns anys i va considerar interessant que els seus alumnes visqueren aquesta experiència única.

En aquesta edició especial han participat alumnes de deu comunitats autònomes.

‘Saber y ganar’ és un concurs diari que té com a objectiu la divulgació de la cultura d’una manera amena. Aquest programa ha sigut reconegut amb una llarga llista de premis, entre ells el Premi al Millor Concurs atorgat per l’Acadèmia de Televisió i també un premi Onda.

El programa va ser gravat recentment i s’emetrà els dies 26 i 28 de desembre i el 4 de gener.