L’alcalde trasllada als veïns del Bonavista el “compromís inequívoc” del Govern Local de licitar l’enllumenat públic a l’inici de l’any

L’alcalde trasllada als veïns del Bonavista el “compromís inequívoc” del Govern Local de licitar l’enllumenat públic a l’inici de l’any

L’edil de Modernització de l’Espai Públic confirma que a més es destinaran 100.000 euros a treballs d’asfaltat per a millorar els carrers d’aquesta zona residencial


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i l’edil de Modernització de l’Espai Públic, Héctor Díez, han mantingut una reunió amb els representants dels veïns Bonavista amb la finalitat d’informar a aquestos de l’estat en què es troben algunes actuacions previstes per a aquesta zona residencial.

González els ha exposat el “compromís inequívoc” de l’Equip de Govern Local per a escometre la implantació de l’enllumenat públic en Bonavista.

Tal com ha explicat l’alcalde, “hem informat la Junta directiva de l’associació de veïns de la situació en la qual es troba el projecte, una vegada obtinguts els terrenys necessaris per a la instal·lació d’un nou transformador. Una infraestructura que és necessària per a donar proveïment al nou servei en la zona”.

González ha indicat que el projecte ha experimentat una revisió de preus pels serveis tècnics municipals per a garantir una licitació sense dificultats derivades de l’alça de preus dels materials. A més, ha traslladat als veïns que la previsió del Govern Municipal és incorporar la partida pressupostària de 800.000 euros, finançada amb préstec, del pressupost municipal de 2022 al nou pressupost de 2023, una vegada es produïsca l’aprovació definitiva del pressupost.

L’objectiu és que el procés de licitació comence a principis de 2023.

A més, l’alcalde i Díez han anunciat que l’Ajuntament destinarà a principis de 2023 prop de 100.000 euros a la millora de l’asfaltat als carrers més deteriorats de la zona residencial, com és el cas dels carrers Gandia, Pego o Granja de Rocamora.