La Policia Local deté un home per intentar robar en dependències municipals

La Policia Local deté un home per intentar robar en dependències municipals

El personal de la UTE de Neteja va donar la veu d’alarma al 092 quan van trobar enfront de les oficines del Departament d’Ordenació i Infraestructures del carrer Uberna maletes de plàstic i una maça


La Policia Local d’Elx va detindre en la matinada del dimecres 4 de gener un home de 49 anys per un presumpte intent de robatori a les oficines del Departament d’Ordenació Urbana i Infraestructures de la Regidoria d’Urbanisme, al carrer Uberna. El personal de la UTE de Neteja va donar la veu d’alarma a la Sala d’Operacions (092) del cos de seguretat quan van trobar maletes de plàstic i una maça enfront de les esmentades dependències municipals.

Els agents desplaçats al lloc, mentre examinaven els objectes, van sorprendre un home eixint de les instal·lacions d’Ordenació Urbana i Infraestructures. Quan va ser preguntat per la seua presència a l’interior, aquest va manifestar que havia vist una porta lateral oberta i que, a continuació, va entrar per a fer apilament de divers material a fi de vendre’l posteriorment.

L’arrestat, de 49 anys, va manifestar als agents desplaçats al lloc que va veure una porta lateral oberta i que va entrar per a fer apilament de divers material a fi de vendre’l posteriorment

De fet, entre les pertinences que portava el sospitós tenia en el seu poder un telèfon mòbil trobat en un dels despatxos, en el qual havien preparades tres maletes, dos motxilles i una bossa amb diferent material topogràfic i eines, que al costat del que ja havia deixat a la via pública, presentaven un notable valor econòmic. A més, la inspecció ocular dels agents va detectar diversos calaixos oberts a la resta de les plantes de l’edifici i més elements preparats per a la seua sostracció.

Per tot això, va ser arrestat i traslladat a dependències policials.