Les invitacions per al Carnestoltes Sénior i la celebració Enamorats Sénior es podran arreplegar a partir del 8 de febrer a les dependències de la Regidoria de Polítiques de Majors

Les invitacions per al Carnestoltes Sénior i la celebració Enamorats Sénior es podran arreplegar a partir del 8 de febrer a les dependències de la Regidoria de Polítiques de Majors

L’edil de l’àrea, Puri Vives, informa que ambdós esdeveniments tindran lloc al Centre Cívic Candalix el 18 i 25 de febrer, de 17.00 a 22.00 hores, i que les entrades gratuïtes podran retirar-se des del dimecres 8 de febrer, de 10.00 a 13.00 hores, a les dependències de la Regidoria, situades a la plaça Menéndez Pelayo


Els majors de seixanta anys o més empadronats al municipi podran arreplegar a partir del dimecres 8 de febrer, les invitacions per a la Celebració Enamorats Sénior i el Carnestoltes Sénior, ambdós esdeveniments organitzats per la Regidoria de Polítiques de Majors i que anualment té gran expectació entre els il·licitans d’avançada edat.

Tal com ha informat l’edil de l’àrea, Puri Vives, les entrades gratuïtes per a la celebració d’Enamorats Sénior i de Carnestoltes Sénior, que tindran lloc al Centre Cívic Candalix (El Bailongo) el 18 i 25 de febrer, respectivament, de 17.00 a 22.00 hores, podran ser arreplegades a les dependències de la mateixa Regidoria de Polítiques de Majors, situada a la plaça Menéndez Pelayo número dos, de 10.00 a 13.00 hores, fins a completar aforament.

Concurs a les millors disfresses i a la millor màscara

En concret, en la celebració Enamorats Sénior els majors gaudiran d’una vesprada tematitzada, que arrancarà amb una xicoteta animació, que posteriorment donarà pas al ball. “No sols les parelles estan convidades a aquesta celebració, sinó tots els majors estan convidats, ja que commemorem totes les formes afecte”, ha precisat la responsable municipal. D’altra banda, el Carnestoltes, igualment, comptarà amb un ball tematitzat, on els majors que vagen disfressats o acudisquen amb màscara podran participar en un concurs.

En aquest sentit, el concurs comptarà amb un jurat format per personal de la Regidoria i assistents triats a l’atzar, que nomenarà tres guanyadors, dos per a la varietat de disfressa (la més artesanal i la més original) i un a la millor màscara. “Un total de tres premis que reconeixeran el talent, la innovació i el gran potencial artístic dels nostres majors”, ha agregat Vives.

Para participar en la modalidad de disfraz, será imprescindible acudir disfrazado con un disfraz completo de la temática que elijan, y podrán inscribirse al concurso el mismo día, en el Centro Cívico Candalix, en la mesa habilitada para ello. Las máscaras podrán recogerse en la Concejalía hasta el día del evento y hasta agotar existencias. Las inscripciones para el concurso de máscaras se realizarán al recogerlas.

Referente a las máscaras, la edil ha destacado que solamente entrarán a concurso aquellas entregadas a la hora de inscribirse en las dependencias de la Concejalía. “A las personas inscritas se les entregará una máscara blanca lisa, la cual podrán decorar libremente, utilizando todo tipo de materiales y abalorios como plumas, lentejuelas, perlas, tela o purpurina”, ha explicado Vives.

Celebraciones ampliamente arraigadas

“Ambas celebraciones han perdurado a lo largo de los años como parte de nuestra cultura, de nuestra tradición; tradiciones que fomentan nuestra identidad y que se traspasan de generación a generación”, ha manifestado Vives, quien ha señalado que, porque nos hagamos mayores, no significa que debamos dejar a un lado celebraciones tan arraigadas como el Carnaval o el Día de los Enamorados. “Todo lo contrario, estas festividades se disfrutan desde la experiencia y con el convencimiento de que a pesar de que se van modificando a lo largo de los años, conservamos la esencia de las mismas”.

Vives ha concluido recordando que, los interesados que requieran mayor información o solventar cualquier duda referente a ambas celebraciones, podrán ser atendido presencialmente en las oficinas de la Concejalía, al igual que mediante correo electrónico mayores@elche.es o en el teléfono 96 665 82 63.