Promoció Econòmica presenta a assessories i entitats empresarials els seus programes de suport a emprenedors

Promoció Econòmica presenta a assessories i entitats empresarials els seus programes de suport a emprenedors

L’edil Carles Molina informa al Centre de Congressos sobre Elx Emprén, línia de subvencions d’entre 2.000 i 3.000 euros, i els Premis a la Iniciativa Emprenedora del Mes, que consten de 1.000 euros en metàl·lic i altres 1.500 en beneficis com ara descomptes, exempció de quotes associatives o formació


La Regidoria de Promoció Econòmica ha presentat al Centre de Congressos Ciutat d’Elx els programes de suport a emprenedors a representants d’assessories i entitats empresarials, així com a persones que desitgen posar en marxa el seu propi negoci a la localitat. En concret, l’edil de l’àrea, Carles Molina, acompanyat pels tècnics Fátima Martín i Evaristo San Miguel, ha explicat les característiques de les subvencions Elx Emprén i dels Premis a la Iniciativa Emprenedora del Mes.

Tal com ha precisat Molina, la línia d’ajudes Elx Emprén, que tenen un muntant total de 200.000 euros en la present convocatòria, pretenen donar suport a les primeres despeses d’aquells que hagen iniciat una empresa o línies de negoci a la localitat entre l’entre l’1 de gener de 2022 i el 31 de juliol de 2023, que poden optar a subvencions d’entre 2.000 i 3.000 euros.

D’altra banda, poden concórrer als Premis a la Iniciativa Emprenedora del Mes els qui, igualment, la seua activitat tinga lloc a Elx durant aquest o l’any passat. El premi consisteix en 2.500 euros: 1.000 en metàl·lic i altres 1.500 euros en beneficis com ara descomptes del 50% en els vivers empresarials de la Cambra de Comerç i del CEEI Elx, un bàner de publicitat gratuïta en la web d’AESEC, exempció de les quotes de JOVEMPA durant dotze mesos o formació i assessorament del Parc Científic de la UMHE. “En aquests guardons per a noves idees i creativitats es té en compte la possibilitat que el negoci cresca, la seua ocupabilitat, que siguen projecte sostenibles i tecnològicament adequats”, ha precisat el responsable municipal.

“Des de l’Oficina Municipal per a la Iniciativa Emprenedora (OMIE) intentem fomentar que, qui pense a emprendre, tinga l’Ajuntament del seu costat”, ha conclòs Molina, que ha assenyalat que Elx és una ciutat de talent i de noves idees en l’àmbit empresarial.