L’Ajuntament col·labora en la mostra que els alumnes del centre de menors ‘La Villa’ exposen a la Calaforra

L’Ajuntament col·labora en la mostra que els alumnes del centre de menors ‘La Villa’ exposen a la Calaforra

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, destaca la qualitat de les obres realitzades pels joves i anima la ciutadania a conéixer el treball que es du a terme en aquesta mena de centres socioeducatius


El regidor d’Igualtat, Drets Socials i Polítiques Inclusives, Mariano Valera, ha visitat la III Mostra Artisticoartesanal realitzada pels alumnes de la residència socioeducativa ‘La Villa’ i que aquests dies s’exposa a la Calaforra. Una iniciativa que s’emmarca en el conveni que l’Ajuntament ha firmat amb la fundació Diagrama per a desenvolupar una sèrie de projectes amb la finalitat de millorar la qualitat de vida i la inclusió dels col·lectius més vulnerables.

“Assistim a una exposició especial ja que els artistes són xavals d’un centre de menors i compta amb una qualitat artística professional, digna de mostrar-la en públic”, ha assenyalat Valera, que ha afegit que “és important que es veja el treball que es realitza als centres socioeducatius de menors i per a mostrar-los a ells mateixos que existeixen les segones oportunitats i que la societat aposta per la reinserció”.

Al costat dels alumnes han assistit a l’exposició els professors del centre, així com el seu director, Antonio García, i Cristóbal Úbeda, coordinador tècnic de centres programes.

“Es tracta que els xavals tinguen una visibilitat externa, fora de la residència, i que la societat, en aquest cas d’Elx puga comprovar que tenen capacitats per a fer moltes coses”, ha assenyalat García.

Per part seua, Úbeda ha explicat que, “en agraïment a l’Ajuntament d’Elx per la seua col·laboració amb la Fundació Diagrama farem entrega d’un dels quadres realitzats pels xiquets i les xiquetes del centre, un mosaic representant la Dama d’Elx”.