La Regidoria de Joventut celebra el Dia d’Europa amb tallers participatius, ‘flashmobs’ i música a la plaça de Baix

La Regidoria de Joventut celebra el Dia d’Europa amb tallers participatius, ‘flashmobs’ i música a la plaça de Baix

La regidora de l’àrea, Marga Antón, destaca que durant la trobada es difondran les noves oportunitats que ofereix el programa Erasmus + i se sensibilitzarà la població juvenil de la importància d’una Europa més unida


Amb motiu del Dia d’Europa, el pròxim 9 de maig, la regidoria de Joventut ha organitzat una activitat d’informació i sensibilització a la plaça de Baix, a les 18.00 hores, amb la finalitat de promoure la ciutadania activa entre les persones joves. Així ho ha donat a conéixer la regidora de l’àrea, Marga Antón, que ha explicat que es duran a terme tallers participatius, música, flashmobs i animació, entre altres activitats. La iniciativa comptarà amb la col·laboració de Ràdio JoveElx, el Centre d’Informació Juvenil i altres serveis.

Durant la trobada s’abordaran temes per a fomentar que els joves reflexionen sobre qüestions europees, es difondran les noves oportunitats que el programa “Erasmus + i el Cos Europeu de Solidaritat (CES)” ofereix amb les seues diferents accions, se sensibilitzarà la població de la importància d’una Europa més unida, es donarà a conéixer la plataforma d’informació juvenil “Eurodesk” i s’informarà dels serveis que dona la Regidoria de Joventut.