El Saló de Plens acull la recepció oficial de les Guerreres després d’haver-se proclamat subcampiones d’Espanya d’handbol femení

El Saló de Plens acull la recepció oficial de les Guerreres després d’haver-se proclamat subcampiones d’Espanya d’handbol femení

L’alcalde, Carlos González, al costat del regidor d’Esports, Vicente Alberola, i de membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal, felicita les jugadores de l’Atticgo del CBM Elx i les anima a continuar treballant per a aconseguir el títol


El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx ha rebut les ‘Guerreres’ il·licitanes, les xiques del club d’handbol Elx Atticgo, que han quedat subcampiones d’Espanya de l’handbol femení després de la final disputada a Màlaga. Un acte al qual ha assistit l’alcalde, Carlos González, acompanyat del regidor d’Esports, Vicente Alberola, membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal, així com la plantilla, cos tècnic i directiva del CBM Elx.

El regidor il·licità, que ha aconsellat a les jugadores saber afrontar les sensacions agredolces, molt comunes en la vida, ha assenyalat que “aquesta, especialment, té una part molt dolça perquè heu fet una temporada meravellosa i heu aconseguit estar en tres categories, a més d’haver fet somiar no sols el club sinó una ciutat sencera”.

Durant la seua intervenció, González ha felicitat les Guerres i les ha animat a continuar treballant per a aconseguir el títol. “Sou un orgull per a una ciutat que us ha acompanyat durant tot aquest temps en aquest camí d’anar a poc a poc convertint-vos en un dels equips més competitius i que més fa gaudir el públic”, ha manifestat.

Per part seua, Alberola ha lloat el treball, tenacitat i sacrifici de l’equip que ha aconseguit proclamar-se subcampió de la Lliga espanyola després d’una temporada per a la història. “Probablement sou l’equip amb el pressupost més baix de tota la competició amb la qual cosa això extrapola l’èxit més encara si cap”, ha apuntat l’edil.

El president del club, Juan José Ávila, ha agraït el suport fonamental de l’Ajuntament i està convençut que l’any que ve aconseguiran el títol, mentre que l’entrenador ha destacat la importància de les sinergies entre administració i entitat.

La capitana, María Flores, ha mostrat la seua gratitud per la col·locació de pantalles en el Centre de Congressos “per a seguir els partits que ha permés donar-nos més visibilitat i protagonisme, cosa que fins al moment a Elx no havíem viscut i esperem que continue sent així d’ara en avant”.

Per a finalitzar l’alcalde ha entregat a les joves una placa commemorativa en reconeixement a la seua gran gesta.