Torna aquest dissabte la huitena edició del Meed Festival

Torna aquest dissabte la huitena edició del Meed Festival

El CC L’Escorxador acull a les 18.00 hores aquest esdeveniment que combina música, art, disseny, artesania, moda i gastronomia


El Centre Cultural L’Escorxador acull el dissabte 1 de juliol des de les 18.00 hores fins a les 3.00 del matí la huitena edició del Meed Festival, un esdeveniment cultura que combina música, art, disseny, artesania, moda i gastronomia.

En total, més de 45 artistes i discjòqueis, així com una variada selecció de propostes artístiques i activitats per a gaudir, i que tal com afirma la regidora de Cultura, Irene Ruiz, “converteixen l’Escoxador i Elx en centre cultural de la província “.

Entre els músics destacats d’enguany es troben el duo de DJ’s Kostrok, l’il·licità Denite, Julián Rhodes, Horn-E, Nita Funk, Rebecca Ardura, Manchon, Funknown o Adri Rizzo. L’art també ocuparà un espai destacat amb la participació d’artistes i creadors com ara Sergi Vic, Bea Verdú, Zerezo, Gemm Genera, Israel Nicolás o Liber Esquer.

L’altra novetat és la presentació d’una col·lecció de roba de Studio Y.08 que fusiona art, moda i la diversitat.

La regidora de Cultura, Irene Ruiz, afirma que el festival “converteix l’Escorxador i Elx en centre cultural de la província”

A més de la música i l’art, Meed Festival comptarà amb un mercat ambulant artesanal, una zona per a xiquets, una altra de les grans novetats de 2023, i un espai per a food trucks.

Meed Cinema

Aquest dijous 29 de juny, dos dies abans, el festival tindrà la seua avantsala amb la primera mostra de Meed Cinema que se celebra des de les 20.30 als Cines Odeon. Es projectaran dos pel·lícules documentals que aborden dos moments històrics en la música electrònica: 72 horas… i Valencia fue la Ciudad, documental d’Oscar Montón sobre la ruta del bacallà i Hoy no (Lights out, Berlin) de Dimitris Argyriou, un documental que relata els efectes de la pandèmia en l’escena de clubs de Berlín.