Detingut per cremar una motocicleta

Detingut per cremar una motocicleta

Un dels testimonis va afirmar veure com el subjecte introduïa un cigar en el depòsit i també va tirar dues motocicletes que estaven als voltants


Una dotació de la Policia Local va detindre, el 16 de juliol sobre les 2 de la matinada, un home al carrer Francisco Vicente Rodríguez perquè estava, pel que sembla, calant foc a una motocicleta.

La unitat policial que es trobava realitzant labors de vigilància a escassos metres, va acudir ràpidament al lloc i va observar la motocicleta en flames. Allí una veïna els va indicar des del balcó quin individu havia sigut.

En l’entrevista amb els agents, ella els va contar que es trobava fumant al balcó quan va veure com l’home tirava la motocicleta al sòl, s’acatxava i tot seguit el vehicle començava a cremar. Posteriorment el subjecte va marxar del lloc.

Dos veïns més van ratificar el testimoniatge de la veïna, i un d’ells va indicar que el subjecte havia introduït un cigar en el depòsit de la moto i que a més havia tirat més motocicletes. Els agents van localitzar dues motocicletes més tombades en via pública molt prop del lloc dels fets.

L’home, de 39 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.