La Policia Local deté un home per presumpta agressió a dos agents després d’alterar l’ordre públic

La Policia Local deté un home per presumpta agressió a dos agents després d’alterar l’ordre públic

L’implicat es trobava tombat dins d’una font bevent alcohol i increpant els ciutadans


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 23 anys per presumpta agressió a dos agents després d’alterar l’ordre públic a l’avinguda de la Llibertat. El passat 5 de juliol una dotació policial va ser requerida en aquesta zona per la presència d’un individu que es trobava increpant els vianants i creuant-se entre els vehicles.

Els agents van acudir ràpidament al lloc, on els testimonis van manifestar que el subjecte, amb símptomes clars d’estar embriac, havia intentat besar tres menors i havia marxat direcció nord. Diverses patrulles van realitzar una batuda pels voltants fins que va ser localitzat minuts més tard tombat dins de la font de la plaça Barcelona, consumint alcohol i increpant els ciutadans.

Durant el trasllat al centre de salut es va colpejar intencionadament el cap contra la finestreta i la mampara del cotxe patrulla

Després d’indicar-li en repetides ocasions que isquera i s’identificara, va començar a insultar els agents amb frases com: “em menjareu els ous, si em toques et mate”. Finalment, l’home va eixir corrent intentant fugir, moment en què va esvarar i es va colpejar el cap contra el sòl.

Els agents ràpidament van tractar de prestar-li auxili i aquest va començar a proferir nous insults i a colpejar un dels agents al pit i un altre al muscle, amb una actitud molt agressiva cap als dos. Aquesta actitud va continuar durant el seu trasllat al centre de salut, on es va colpejar intencionadament el cap contra la finestreta i la mampara del vehicle patrulla.

Per aquests fets, l’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.