La Policia Local deté un home per presumptes amenaces amb unes tisores a un jove

La Policia Local deté un home per presumptes amenaces amb unes tisores a un jove

L’implicat portava a més un mosquetó encadenat a una pilota de golf i dies anteriors li hauria propinat una punyada a la cara i esgarrapades al braç


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 29 anys per, presumptament, amenaçar amb unes tisores un jove en la zona de parc del carrer la Vila Joiosa. El passat 5 de juliol una dotació policial va ser requerida en aquest punt per molèsties de joves. Allí els agents van veure un gran nombre d’adolescents i un d’aquests va assegurar que una persona li acabava d’amenaçar amb unes tisores al coll mentre li deia “em cague en els teus morts, fill de puta. Te les clavaré ací”. A més, va indicar que en l’altra mà portava un mosquetó encadenat a una pilota de golf.

Mentre els agents escoltaven el seu testimoniatge i facilitaven les dades de la descripció del subjecte per l’emissora, diverses patrulles van acudir en suport per a localitzar el sospitós. Després de diverses batudes per la zona, va ser localitzat i va relatar que els joves reien d’ell i que havia amenaçat a un d’ells amb clavar-li les tisores.

Durant el registre superficial van trobar les tisores i el mosquetó juntament amb la pilota de golf. Per aquests fets, va ser detingut i traslladat a dependències policials.