La Policia Local deté una dona per infringir l’ordre d’allunyament que tenia de la seua exparella

La Policia Local deté una dona per infringir l’ordre d’allunyament que tenia de la seua exparella

Els fets van ocórrer en un bar de la pedania de Torrellano i quan van arribar els agents la implicada encara es trobava en el lloc


La Policia Local d’Elx ha detingut una dona de 19 anys per infringir l’ordre d’allunyament que tenia de la seua exparella. El passat 9 de juliol una dotació policial en funcions de vigilància i prevenció va acudir a un establiment d’hostaleria al carrer la Puríssima de Torrellano després de l’alerta d’un home de l’incompliment d’una ordre d’allunyament.

La víctima va manifestar als agents que havia acudit al bar que freqüentava i havia vist en el seu interior la seua exparella juntament amb una amiga jugar al futbolí. L’home va assegurar que ella tenia una ordre d’allunyament sobre ell i que la dona havia eixit a la terrassa del local sense abandonar el lloc, romanent allí fins a l’arribada de la Policia Local.

Els agents van identificar totes dues parts i després de realitzar les oportunes comprovacions a través de la base de dades, van confirmar que l’exparella de l’home tenia en vigor una ordre d’allunyament de 300 metres d’ell.

Per este motiu, la dona va ser detinguda i traslladada a dependències policials.