La Policía Local detiene a un hombre por una presunta agresión sexual a una menor en un local de hostelería

La Policía Local detiene a un hombre por una presunta agresión sexual a una menor en un local de hostelería

El detingut està acusat de tocar-li el cul a la jove i abalançar-se sobre ella, així com d’haver-ho intentat abans amb una altra clienta de l’establiment


La Policia Local ha detingut a un home de 34 anys per una presumpta agressió sexual a una menor en un establiment d’hostaleria. El passat 30 de juny una dotació policial va ser requerida al local davant l’existència d’un home en actitud agressiva i possiblement embriac.

La víctima va relatar que quan estava en la fila esperant a arreplegar el menjar, l’implicat li havia fet l’ullet, s’havia acostat a ella, li havia mirat fixament els pits i, fins i tot, va tocar-li el cul sense el seu consentiment. A més, poc més tard, quan va tornar a la cua per a arreplegar un gelat, el mateix home es va abalançar sobre ella, encara que un amic que l’acompanyava es va interposar entre ambdós.

Mentre els agents escoltaven el seu testimoniatge, una altra menor que es trobava en una taula pròxima, va informar de manera espontània que també s’havia abalançat sobre ella, però que va poder esquivar-lo.

Per aquests fets, l’home va ser detingut i traslladat a dependències policials. A més, els agents van contactar telefònicament amb els progenitors de les menors per a informar-los d’allò succeït i del procediment a seguir.