La Policia Local identifica tres menors per sostraure una cartera en una piscina municipal

La Policia Local identifica tres menors per sostraure una cartera en una piscina municipal

La telefonada d’un testimoni va facilitar la descripció dels autors i se’ls va poder localitzar


La Policia Local d’Elx ha identificat tres menors, de 15 anys, per suposadament sostraure una cartera en una piscina municipal. El passat 13 de juliol una dotació policial va ser requerida per un testimoni en la zona del passeig de l’Estació que alertava de tres menors que havien sostret una cartera a una jove a l’interior de les piscines municipals i s’havien repartit els diners.

El testimoni va facilitar també la descripció física dels presumptes autors i la direcció que havien pres, per la qual cosa la patrulla després de donar una batuda va localitzar els implicats en el pàrquing de Candalix intentat amagar-se dels agents.

Els implicats en veure als agents van intentar amagar-se en el pàrquing de Candalix

Els menors van manifestar no saber-ne res, però en el registre superficial els agents van trobar la quantitat justa que havia sigut sostreta.

A més, la patrulla va localitzar el moneder en una zona de gespa al costat de l’entrada del Parc Municipal i va ser retornada a la seua propietària. Per estos fets, els tres menors van ser traslladats a dependències policials per a realitzar les oportunes diligències i ser entregats als seus tutors legals.