Policia Local deté un home per infringir una ordre d’allunyament i espentar la seua exparella

Policia Local deté un home per infringir una ordre d’allunyament i espentar la seua exparella

L’implicat després d’una discussió va tirar la dona al sòl i va fugir amb el telèfon d’aquesta


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 39 anys per infringir una ordre d’allunyament i espentar la seua exdona per a llevar-li el telèfon mòbil i fugir. Els fets van ocórrer el passat 10 de juliol de 2023 al carrer Mario Pastor Sempere. Els agents van acudir al lloc on la víctima va assenyalar que havia tingut una discussió amb la seua exparella. Aquest l’havia tirat al sòl i, a més, tenia una ordre d’allunyament.

Els agents van trobar el subjecte a casa de la seua mare, que en un primer moment va negar que estava allí

Els agents van confirmar a través de la base de dades que l’ordre d’allunyament estava en vigor i després de recaptar dades sobre la descripció del subjecte es van dirigir al domicili del sospitós i el van veure al balcó. Després de parlar amb la mare i negar que el seu fill estava allí, finalment van aconseguir conversar amb ell perquè isquera.

L’home va manifestar que havia vist la seua exparella, havien discutit i s’havia quedat el seu mòbil, que després va entregar als agents de manera voluntària per a retornar-li’l. Davant aquests fets, va ser detingut i traslladat a dependències policials.