Policia Local deté un home per suposades amenaces i agressió al seu fill menor d’edat

Policia Local deté un home per suposades amenaces i agressió al seu fill menor d’edat

Les telefonades veïnals van alertar d’una forta discussió en la qual es proferien amenaces greus


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 45 anys per suposades amenaces i agressió al seu fill menor d’edat. El passat 1 de juliol una dotació policial va acudir a un domicili de Carrús després de rebre telefonades veïnals que alertaven d’una forta discussió en la qual escoltaven una dona plorar i amenaces greus.

Quan van arribar els agents, els testimonis van reafirmar allò que havien indicat a través del telèfon i van assenyalar que un home hauria amenaçat de mort al seu fill i amb tirar-li a ell i a la seua mare pel balcó i van arribar a sentir els crits mentre pujaven fins al pis on es registrava l’incident. La dona, en un evident estat de nerviosisme, els va obrir la porta i va informar d’una discussió domèstica i que en els últims dies el seu marit presentava una actitud estranya.

Tant l’esposa com el fill van assegurar que no era la primera vegada que presentava una actitud violenta i agressiva

A més, va assegurar que quan el seu fill de 16 li va retraure el tracte que donava a la mascota familiar arran de la discussió, l’implicat li hauria agredit i agafat del coll. El menor, per part seua, va afirmar que no era la primera vegada que presentava una actitud violenta.

El presumpte agressor va confirmar una versió similar a la dels altres dos membres de la família i va excusar la seua reacció en l’actitud altiva del seu fill.

Davant aquests fets, l’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.