Policia Local deté una dona per furt en un establiment d’electrònica

Policia Local deté una dona per furt en un establiment d’electrònica

El vigilant de seguretat la va reconéixer com a autora d’un altre furt el mes de maig


La Policia Local d’Elx va detindre, el passat 11 de juliol, una dona per un possible delicte de furt en un establiment d’electrònica situat en la carretera de Crevillent. Una dotació policial va ser requerida en el local on el vigilant de seguretat tenia retinguda la sospitosa.

El vigilant va informar els agents de la Policia Local i Nacional que van acudir al lloc que, mentre controlava per cambra l’interior del local, va reconéixer sense gènere de dubte a l’autora del furt d’una tauleta valorada en 429 euros que va tindre lloc el mes de maig passat. Tenia el vídeo dels fets.

La implicada havia introduït en la seua bossa unes planxes del pèl i una funda de telèfon mòbil

Donat els supòsits antecedents, la va seguir a través de la càmera de seguretat, i va observar com introduïa en la seua bossa unes planxes del pèl valorades en 200 euros i una funda de telèfon mòbil valorada en 97,99 euros. La dona va travessar la línia de caixa sense abonar els productes, moment en què se li va donar l’alt.

Després de facilitar les imatges del furt de maig i de l’actual, els agents van comprovar que es tractava de la implicada. Per aquest motiu, la dona de 48 anys, va ser detinguda i traslladada a dependències policials.