Acció Social oferta per al pròxim curs 225 tallers en centres socials i cívics de tot el municipi

Acció Social oferta per al pròxim curs 225 tallers en centres socials i cívics de tot el municipi

El termini d’inscripció dels tallers de duració anual, 206, serà del 28 d’agost al 17 de setembre a través de la web municipal


La Regidoria d’Acció Social ha presentat una nova edició dels tallers socials del Servei d’Acció Comunitària de cara al pròxim curs 2023-2024 en el qual s’oferiran 225 tallers repartits pels centres socials i cívics del nucli urbà i de les pedanies, dels quals 206 seran de duració anual i 19 trimestral. Des de la Regidoria s’ofereix un contingut molt variat com ara ioga, taitxí, dibuix, manualitats, guitarra, gimnàstica, memòria o noves tecnologies.

Talleres Sociales

El termini d’inscripció dels tallers de duració anual serà del 28 d’agost al 17 de setembre a través de la web municipal www.elche.es/animacion-sociocultural. “Finalitzat aquest termini, es durà a terme un sorteig amb totes les sol·licituds rebudes i el 28 de setembre s’obtindran els llistats d’admesos i en llista d’espera, que estaran disponibles en els taulons dels centres socials i en la web municipal a partir d’aquest dia”, ha explicat la regidora de l’àrea, Celia Lastra.

La Regidoria oferirà punts de suport informatiu presencial amb personal municipal per a la població que ho necessite del 4 al 15 de setembre

Enguany tornaran a oferir-se punts de suport informatiu presencial amb personal municipal per a la població que ho necessite i estaran disponibles del 4 al 15 de setembre en horari de 9.00 a 13.00 hores als centres polivalent de Carrús, Francesc Cantó, la Llotja, Raval, Salvador Allende, la Baia, la Foia, la Marina, Torrellano i l’Altet. Els tallers es desenvoluparan entre el 10 d’octubre i el 21 de juny de 2024.

Una de les novetats d’enguany és l’elaboració d’un senzill vídeo tutorial explicatiu que ja es pot consultar en la web municipal. D’altra banda, aquest curs es publicaran les places vacants, si n’hi haguera, de manera trimestral, per a ampliar les oportunitats d’accés a aquests tallers socials. A més, per a participar en els tallers trimestrals s’obriran terminis d’inscripció abans del l’inici i per concurrència competitiva. Aquests terminis seran el 2 d’octubre per al primer trimestre, el 22 de desembre per al segon i el 25 de març per al tercer.

Els fullets informatius estan disponibles als centres socials, OMAC i en la web municipal, on es pot consultar l’oferta de cursos del pròxim curs.