Este dilluns comença el termini de preinscripció en els tallers dels centres socials i cívics del municipi

Este dilluns comença el termini de preinscripció en els tallers dels centres socials i cívics del municipi

La Regidoria d’Acció Social ofereix per al pròxim curs 225 tallers, dels quals 206 són de duració anual


El pròxim dilluns 28 d’agost de 2023 comença el termini de preinscripció de la nova edició dels tallers socials del Servei d’Acció Comunitària en els diferents centres socials i cívics del nucli urbà i les pedanies. La Regidoria d’Acció Social ofereix de cara al pròxim curs 2023-2024 un total de 225 tallers, dels quals 206 seran de duració anual i la resta, 19, trimestral.

El termini per a sol·licitar la plaça en els tallers de duració anual es prolongarà fins al 17 de setembre i la preinscripció es durà a terme a través de la web municipal www.elche.es/animacion-sociocultural. Segons l’edil d’Acció Social, Celia Lastra, una vegada finalitzat el termini, hi haurà un sorteig amb les sol·licituds rebudes i el 28 de setembre s’obtindran les llistes d’admesos i en lista d’espera, que estaran disponibles a partir d’aquest dia en els taulers dels centres socials i en la web municipal.

Des de la Regidoria d’Acció Social s’ofereix un contingut molt variat de tallers com ioga, taitxí, zumba, gimnàstica per a majors, balls de saló individual i en parella, dibuix, pintura, manualitats de reciclatge i personalització, jardineria, boixets i costura. A més de guitarra, memòria, psicologia, noves tecnologies, teatre i tallers de palma blanca i espart. Els tallers es desenvoluparan entre el 10 d’octubre i el 21 de juny de 2024.

Enguany tornaran a oferir-se punts de suport informatiu presencial per a la població que ho necessite i estaran disponibles del 4 al 15 de setembre

“Com en anys anteriors, la Regidoria disposarà de punts de suport informatiu presencial amb personal municipal per a la població que ho necessite, que estaran disponibles del 4 al 15 de setembre en horari de 9.00 a 13.00 hores en els centres de Polivalent de Carrús, Francesc Cantó, la Llotja, Raval, Salvador Allende, la Baia, la Foia, la Marina, Torrellano i l’Altet”, ha explicat Lastra.

Una de les novetats és l’elaboració d’un senzill vídeo tutorial explicatiu que ja es pot consultar en la web municipal, en www.elche.es/animacion-sociocultura.

D’altra banda, este curs es publicaran les places vacants, si n’hi haguera, de manera trimestral per a ampliar les oportunitats d’accés a estos tallers socials. A més, per a participar en els tallers trimestrals s’obriran terminis d’inscripció abans del seu inici i per concurrència competitiva. Estos terminis seran el 2 d’octubre per al primer trimestre, el 22 de desembre per al segon i el 25 de març per al tercer.

Els fullets informatius amb l’oferta de tallers estan disponibles en els centres socials, OMAC i en la web municipal.