La Policia Local deté dos sospitosos de robar a l’interior de vehicles en el Carabassí

La Policia Local deté dos sospitosos de robar a l’interior de vehicles en el Carabassí

Els detinguts portaven una gran quantitat de diners i eines per a la seua acció delictiva i a més comptaven amb ordres de detenció a Catalunya


La Policia Local d’Elx ha detingut dues persones de 25 i 33 anys, sospitoses de robatoris a l’interior de diversos vehicles a la platja del Carabassí. Durant les labors de vigilància preventiva, una dotació policial va detectar el passat 17 de juliol un home en actitud sospitosa mirant a l’interior d’un vehicle estacionat.

En adonar-se de la presència policial, es va introduir de manera precipitada en un vehicle amb intenció d’abandonar la zona d’estacionament, però va ser interceptat a l’altura del carrer Albacete. Després d’identificar els ocupants i realitzar una inspecció de l’interior del vehicle, es va trobar un inhibidor/copiador de freqüència, navalles, espanyaportes, diverses eines de bricolatge i uns 1.400 euros en diners fraccionats. De la mateixa manera, els diners confiscats es trobaven repartits per diverses peces i carteres, que podrien fer sospitar de la seua relació amb sostraccions recents.

A més, les dues persones comptaven amb ordres de cerca i detenció per la seua relació amb robatoris i furts a Catalunya, sense poder justificar el seu domicili, origen o destinació, el motiu de trobar-se en l’estacionament o els objectes intervinguts.

Els individus van ser detinguts i traslladats a dependències policials i el vehicle immobilitzat en el depòsit municipal.