La Policia Local deté un menor per presumptament lesionar a un altre jove

La Policia Local deté un menor per presumptament lesionar a un altre jove

La patrulla va ser requerida per una baralla pròxima i van trobar un d’ells sagnant pel nas


La Policia Local d’Elx ha detingut un menor de 16 anys per, presumptament, lesionar un altre jove a la pedania de la Foia. El passat 18 de juliol una dotació policial va ser requerida per una ciutadana que va alertar d’una baralla entre pares i fills en un vial pròxim. Seguint les seues indicacions, els agents van localitzar en els voltants de la Torre del Gall un jove ensangonat i envoltat de diverses persones, que sol·licitaven l’assistència sanitària per a atendre el sagnat pel nas de l’implicat.

Alguns dels testimonis van advertir els agents com una persona s’allunyava del lloc davant la presència policial, però va ser interceptat. L’agredit, de 15 anys, va assenyalar que des de feia un temps tenia enfrontaments amb l’altra persona, un any major, i aquell dia li va recriminar accions anteriors i li va propinar diverses punyades en la cara. Per part seua, el presumpte agressor va assenyalar una versió similar, en la qual s’hauria acostat fins a l’agredit per a resoldre la disputa.

La valoració de l’equip sanitari va confirmar la fractura del septe nasal, les famílies van ser informades del que havia succeït, i van demanar la realització dels corresponents comunicats mèdics davant les lesions que presentaven tots dos.

En vista dels fets i testimoniatges del que va ocórrer, el menor va ser detingut per un presumpte delicte de lesions i traslladat a dependències policials en companyia del seu pare.