Prop de 5.000 persones s’inscriuen en el sorteig de localitats dels actes de les festes d’agost

Prop de 5.000 persones s’inscriuen en el sorteig de localitats dels actes de les festes d’agost

Els resultats ja estan publicats en la web i les persones premiades rebran un correu electrònic en què s’indicarà on i quan podran recollir-les


L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha realitzat aquest dimarts el sorteig de les 200 localitats per a gaudir dels diferents actes de les festes d’agost. En total s’han inscrit prop de 5.000 persones per a veure l’Entrada Cristiana del dia 8 d’agost i la Mora del 10, l’Ambaixada del dia 9, la Xaranga l’11 i els assajos generals del Misteri d’Elx de l’11 i 12 d’agost. Un sorteig en el qual podien participar totes les persones majors de 16 anys empadronades en el terme municipal d’Elx.

Com cada any els actes més demandats han sigut els assajos generals del Misteri amb 923 i 914 peticions, la Xaranga amb 872 i l’Entrada Mora 826. A més, s’han registrat 773 persones per a presenciar l’Entrada Cristiana i 639 les Ambaixades.

Es repartiran 200 localitats per a gaudir de l’Entrada Mora, Entrada Cristiana, Ambaixada, Xaranga i les representacions del Misteri d’Elx de l’11 i 12 d’agost

Els resultats del sorteig ja estan publicats en la web i les persones premiades rebran un correu electrònic en què s’indicarà on i quan podran recollir-les. En cas de no fer-ho en el termini establit, es perdrà el dret a les localitats i es reassignarà a la següent persona en la llista de reserva. A més, aquells que no puguen acudir de manera presencial a la Regidoria, tindran la possibilitat de delegar en una altra persona amb l’autorització corresponent.