Detingut després d’intentar furtar tres ordinadors i tindre una reclamació judicial

Detingut després d’intentar furtar tres ordinadors i tindre una reclamació judicial

L’implicat es va resistir a ser retingut pel vigilant de seguretat de l’establiment


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 50 anys després d’intentar furtar tres ordinadors i tindre una reclamació judicial. El 2 de setembre de 2023 una dotació policial va acudir al centre comercial El Salze, ja que en un dels establiments s’acaba de produir un furt, alhora que havien agredit el vigilant de seguretat.

A l’arribada dels agents, el vigilant de seguretat ja hi havia capturat i assegurat el subjecte mentre esperava la patrulla. Segons va indicar el subjecte encarregat de la seguretat al comerç, va observar un home que volia eixir precipitadament de l’establiment amb tres ordinadors portàtils que no havia abonat. Davant aquesta situació, l’empleat va parar l’implicat i li va arrabassar els ordinadors, l’individu va intentar fugir, es va resistir a ser retingut, i després de forcejar va aconseguir reduir-lo, encara que el vigilant va patir lesions de caràcter lleu.

En la base de dades policial li constava una ordre de cerca, detenció i personació

Després d’escoltar el relat dels fets, els agents van sol·licitar una valoració dels portàtils sostrets, que ascendien a més de 1.200 euros. També es va identificar El subjecte i van comprovar a través de bases de dades que tenia en vigor una ordre de cerca, detenció i personació del Jutjat d’Instrucció número 4 d’Alcobendas. L’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.