Detingut per infringir una ordre d’allunyament a la barraca municipal

Detingut per infringir una ordre d’allunyament a la barraca municipal

El detingut havia fet cas omís als advertiments de la seua exparella perjudicada i dels seus amics per a romandre al lloc


La Policia Local va detindre el passat 6 d’agost de matinada un home de 21 anys per trencament de l’ordre d’allunyament a la barraca municipal. L’Equip Operatiu de Seguretat, durant les labors de vigilància preventiva, va ser requerit per una dona per la presència de la seua exparella a l’interior de la barraca i de la qual existia una ordre d’allunyament de 500 metres en vigor.

Segons va relatar als agents, s’hauria produït una trobada fortuïta amb la seua exparella i malgrat els advertiments que no podia contravindre l’ordre judicial, va fer cas omís. Un amic de l’afectada també li va recordar aquesta circumstància, però va ignorar l’avís i va marxar a un altre recinte. De fet, durant l’entrevista amb la dona, els agents van observar l’implicat a escassos cinc metres del lloc on es trobaven.

Els agents van comprovar la vigència de l’ordre in situ, que va afirmar que s’havia limitat a ignorar la seua exparella i romandre al lloc. L’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.