Detingut per sostraure un vehicle francés gràcies a la col·laboració de diversos policies locals

Detingut per sostraure un vehicle francés gràcies a la col·laboració de diversos policies locals

El número de bastidor de la documentació que va aportar no coincidia amb la de l’automòbil


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 39 anys que havia sostret un vehicle francés gràcies a la col·laboració de diversos policies locals. El passat 23 d’agost una dotació en funcions de vigilància va ser alertada per la Policia Local de Múrcia que realitzava el seguiment d’un vehicle de matrícula francesa que estava denunciat per sostracció al seu país i que el localitzador el posicionava al polígon d’Altabix. A més, altres policials locals com Crevillent i Santa Pola també van col·laborar a interceptar l’automòbil.

La patrulla es va aproximar a la zona, mentre la Policia Local de Múrcia informava en tot moment per on es desplaçava el vehicle, fins que finalment el va situar al carrer Múrcia i va ser localitzat per una dotació a l’aparcament d’un supermercat. Els agents van esperar durant 30 minuts fins que va aparéixer el conductor i van realitzar les comprovacions.

L’implicat també va suplantar la identitat d’una altra persona quan va identificar-se

Després d’examinar la documentació, van verificar que corresponia amb la marca, model i matrícula del vehicle, però en buscar el número de bastidor, van observar que estava manipulat i que aquell número era diferent del que figurava en la documentació. Els agents van realitzar la constatació del número de bastidor que es trobava al vehicle a través d’una base de dades europea, on figurava com sostret.

L’home va ser detingut per un presumpte delicte de falsedat documental i robatori i traslladat a dependències policials. Una vegada a la Policia Nacional, es va comprovar que la documentació personal que portava corresponia a una altra persona, la qual cosa suposava un presumpte delicte de suplantació d’identitat. El vehicle va ser traslladat al depòsit municipal, que va quedar a la disposició de Policia Nacional.