Detingut un home per infringir una ordre d’allunyament i amenaçar a la seua exparella

Detingut un home per infringir una ordre d’allunyament i amenaçar a la seua exparella

L’implicat també va amenaçar l’actual company sentimental de la seua exparella


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 56 anys per infringir una ordre d’allunyament i amenaçar la seua exparella. El passat 31 d’agost una dotació policial en funcions de vigilància, va ser requerida al carrer del professor Francisco Tomàs i Valiente per una dona en assegurar que la seua exparella havia incomplit l’ordre d’allunyament que tenia en vigor i l’amenaçava.

La víctima va manifestar que en baixar a la via pública la seua exparella estava prop del seu domicili i que tenia por, ja que fa un mes l’havia agredit sexualment. També va afirmar que posteriorment havia marxat a un parc pròxim alhora que l’amenaçava amb el que semblava un ganivet mentre la mirava de manera desafiadora i realitzava el gest de tallar-li el coll, dirigit a ella. A més, l’actual parella va afirmar que també l’havia amenaçat a ell de mort.

Els agents van localitzar entre els arbustos un tornavís

Els agents es van dirigir al parc on es trobava l’implicat i van comprovar que es trobava a tan sols 120 metres del domicili de la víctima. Quan va ser preguntat, va indicar que desconeixia estar tan pròxim al domicili de la seua exparella. Per motius de seguretat, els agents van realitzar un registre superficial en el qual no van trobar cap element punxant, però sí que van localitzar un tornavís, ocult entre els arbustos, al costat del banc en el qual estava assegut.

L’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.