Detingut un home reclamat judicialment per robatori amb violència i intimidació

Detingut un home reclamat judicialment per robatori amb violència i intimidació

L’home es trobava tombat al sòl a la carretera de Santa Pola


La Policia Local d’Elx ha detingut a un home de 26 anys reclamat judicialment per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El passat 26 d’agost una dotació policial en funcions vigilància va ser alertada de la presència d’un home tombat al sòl a la carretera de Santa Pola.

Una patrulla es va desplaçar al lloc, on van trobar al subjecte atordit tombat al sòl i que es va assenyalar que havia arribat a peu des de Santa Pola. Després d’atendre’l i comprovar que estava bé, els agents li van sol·licitar la seua documentació personal, però va indicar que no portava res, per la qual cosa va ser traslladat a dependències de Guàrdia Civil de Santa Pola per a la seua plena filiació.

 

Entre les seues pertinences es va localitzar una substància vegetal marró, que semblava haixix

Una vegada realits els esbrinaments a través de bases de dades es va comprovar que li constava una ordre de cerca, detenció i personació del Jutjat penal número 2 d’Elx. Durant el registre superficial dut a terme per motius de seguretat, se li va localitzar una substància vegetal de color marró, que segons va indicar era haixix, així com una màscara de color blanca similar a la de la protagonista de la pel·lícula V de Vendetta.

L’home de 26 anys va ser detingut a la Caserna de la Guàrdia Civil de Santa Pola.