Detinguts tres homes sorpresos en robar a l’interior d’un vehicle

Detinguts tres homes sorpresos en robar a l’interior d’un vehicle

A un dels implicats li van trobar una eina multiusos propietat de l’amo del cotxe


La Policia Local d’Elx ha detinguts tres homes de 16, 18 i 21 anys sorpresos en robar a l’interior d’un vehicle. El passat 3 de setembre una dotació de la GRUMAT en funcions de vigilància al pàrquing de la platja del Carabassí va observar tres homes al costat d’un cotxe. Quan els agents s’hi van aproximar, aquests es van sorprendre i van assegurar de manera espontània que el turisme estava abandonat i que es portarien la cadira que hi havia al maleter.

Els agents van realitzar una inspecció ocular i van observar que la lluna posterior del vehicle estava fracturada, a més entre una zona de canyís pròxima van localitzar un mosquetó, dos cables de càrrega de telèfon mòbil i la documentació del turisme. També van apreciar que el vehicle estava totalment sec al seu interior, després de ploure tota la nit.

 

En la zona de canyís es va localitzar un mosquetó amb el qual possiblement van fracturar la lluna posterior

Mentre realitzaven esbrinaments, es va presentar l’amo del vehicle, que va manifestar que havia estacionat la nit d’abans. En una primera comprovació va trobar a faltar els efectes trobats entre el canyís i una eina multiusos de color negra.

Durant el registre superficial es va localitzar que un dels implicats tenia l’eina multiusos descrita pel perjudicat. A causa d’aquests fets, les tres persones van ser detingudes i traslladades a dependències policials.