Dos detinguts per un robatori amb força en una nau de Torrellano

Dos detinguts per un robatori amb força en una nau de Torrellano

La telefonada d’una ciutadana va ser fonamental per a localitzar els implicats


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 2 de setembre dos homes de 20 i 38 anys per un delicte de robatori amb força en una nau de Torrellano. Una dotació policial en funcions de vigilància va ser requerida a l’avinguda del Mediterrani de la pedania que va alertar de la presència de dos persones en la part posterior de la fàbrica, ocultes a la resta.

La patrulla de la zona es va dirigir al lloc on va realitzar una inspecció exterior de la nau i van observar com una de les reixes metàl·liques es trobava fracturada per la part baixa. Els agents van accedir a ella i van sorprendre en el seu interior a dos individus, que en ser preguntats per la seua presència allí van donar versions contradictòries i incongruents.

Els autors van accedir a la nau després de fracturar una reixa metàl·lica i una finestra

Amgdós van coincidir que per a accedir havien fracturat la finestra amb una pedra de gran grandària, a més de partir el ciment que subjectava la reixa per a després doblegar-la i poder accedir.

Davant d’aquesta situació, els agents van localitzar l’amo de la nau, que va indicar que la propietat estava perfectament tancada i que en el seu interior hi havia elements de valor com ara estructures, pals metàl·lics i fustes. Els dos homes van ser detinguts i traslladats a dependències policials.