La V edició del concurs ‘Superxef Sénior’ se celebrarà del 7 al 10 de novembre a l’Escola Municipal d’Hostaleria

La V edició del concurs ‘Superxef Sénior’ se celebrarà del 7 al 10 de novembre a l’Escola Municipal d’Hostaleria

El termini d’inscripció en el concurs és de l’11 al 29 de setembre i els participants hauran de tindre 60 anys o més, estar empadronats a Elx i no ser professionals de la cuina

 


Torna una nova edició de Superxef Sénior. La regidora de Família i Majors, Aurora Rodil, acompanyada de la representant de Dialprix, Rosa Campello i de Chema García del restaurant La Finca, ha presentat la V edició d’aquest concurs gastronòmic que se celebrarà del 7 al 10 de novembre a l’Escola Municipal d’Hostaleria.

Aquest certamen està organitzat per la Regidoria de Majors i Família i compta amb el patrocini Dialprix, que és l’encarregada de proporcionar tots els ingredients i productes que utilitzen els participants de Superxef Sénior. A més, com en anteriors edicions, el concurs compta amb un jurat compost per xefs destacats del municipi com ara Susi Díaz i Chema García de La Finca, Fran Castell de Confiteria Castell, Odón Martínez del Granaíno, Tomás López de Mestizaje, José Galera de l’Antojito, Noelia Pascual de Cachito, Carmen Canals de La Latería i Adrián Aliaga de Maitino.

“A través d’aquest concurs volem posar en valor la riquesa culinària que forma part de la cultura gastronòmica”, ha afirmat Aurora Rodil, que ha destacat a més el paper d’aquests xefs “que no tindran gens fàcil l’elecció a causa de l’alta qualitat de les seues elaboracions i l’obstinació que posen en els seus plats, compartint les seues receptes familiars”.

Se seleccionaran 45 persones perquè elaboren les seues receptes i nou d’aquestes accediran a la gran final del 10 de novembre

El termini d’inscripció al concurs és de l’11 al 29 de setembre i els participants hauran de tindre 60 anys o més, estar empadronats a Elx i, a més, no haver exercit professionalment la labor de cuiner. La inscripció es podrà realitzar a l’OMAC o a través de la seu electrònica www.elche.es/majors.

Tal com ha explicat la regidora de l’àrea, se seleccionaran 45 persones perquè elaboren els seus plats el 7,8 i 9 de novembre, 15 participants cada dia, mentre que la gran final se celebrarà el dia 10 de novembre. A més, totes les receptes es recopilaran en un llibre de cuina que s’entregarà com a record a tots els participants. “Animem tots els majors a participar en aquest concurs perquè viuran una experiència extraordinària”, ha subratllat Rodil.

Chema García ha destacat la implicació de l’hostaleria d’Elx en aquest projecte, a més ha posat l’accent en la il·lusió que posen els majors en aquesta iniciativa en la qual transmeten els seus coneixements i les seues receptes. Per part seua, Rosa Campello, ha assenyalat que Dialprix aposta per Superxef Sénior des de la seua primera edició. “Ens agrada pensar que els nostres productes contribueixen al fet que els plats siguen cada vegada millors”.