Policia Local deté dos germanes per agredir-se mútuament per motius econòmics

Policia Local deté dos germanes per agredir-se mútuament per motius econòmics

Els fets van ocórrer davant la presència d’una menor edat, filla d’una de les implicades


La Policia Local d’Elx ha detingut dos germanes, de 47 i 37 anys d’edat per agredir-se mútuament per motius econòmics. El passat 22 d’agost una dotació policial va acudir a una casa de camp en la partida d’Atzavares Alt alertada per una discussió entre germanes. Allí, una d’elles va afirmar que s’havien discutit per diners i que s’havien colpejat, a més va indicar que la seua germana, com que havia consumit drogues, l’havia agafat del pèl i l’havia arrapat.

Pel que sembla, una d’elles va agafar del pèl l’altra i la va arrossegar per la casa

L’altra part va admetre que havia tingut una baralla amb la seua germana per motius econòmics, però que havia sigut aquesta qui li havia agredit trencant-li una ungla, a més d’agafar-la del pèl i arrossegar-la pel sòl i propinar-li un colp al cap de la seua filla menor d’edat que es trobava en l’habitatge.

Els agents no van apreciar cap lesió en la menor, que es va quedar a càrrec de la parella de la seua mare. Ambdós dones van ser detingudes per un delicte de maltractaments físics en l’àmbit familiar i traslladades a dependències policials.