Agredeixen un agent fora de servei amb el cristall d’una botella trencada quan impedia la fugida en un robatori

Agredeixen un agent fora de servei amb el cristall d’una botella trencada quan impedia la fugida en un robatori

El sospitós va fugir i es va resistir a ser detingut, mentre que el policia local va requerir deu punts de sutura per a la seua curació


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 17 anys per agredir un agent fora de servei amb el cristall d’una botella fracturada quan impedia la fugida en un robatori. El mes de setembre passat, mentre l’agent circulava amb el seu vehicle particular pel carrer Porta d’Alacant va observar un home amb caputxa i el rostre cobert com portava a la seua mà una botella de vidre mentre discutia i donava veus al qual semblava ser el responsable de l’establiment 24 hores que estava just darrere d’ells.

El mateix agent fora de servei va veure segons més tard com trencava la botella contra el sòl i empunyava el coll de vidre per a marxar-se després per la part posterior del col·legi Ferrández Cruz. D’aquesta manera, va donar la volta a l’illa, es va identificar com a policia i li va donar l’alt alhora que baixava del vehicle per a interceptar-lo.

Davant d’aquest fet, l’implicat es va abalançar contra ell i sense mediar paraula li va clavar el coll de la botella a l’abdomen i va iniciar la fugida. L’agent va iniciar una persecució fins que el va agafar a la plaça Jaume I, on va tornar a demanar-li que cessara la seua actitud, però el sospitós es va posar en guàrdia amb els braços enlaire i punys tancats, amb la intenció de tornar a agredir-lo. Finalment, va poder reduir-lo després d’oposar gran resistència.

Al seu torn, la Sala Operativa 092 havia rebut avís d’un robatori en un establiment 24 hores i que el subjecte havia tornat després de la sostracció amb una botella de cristall per a agredir l’amo. La patrulla que es dirigia al lloc va ser requerida per uns vianants que van informar que un policia tenia retingut el subjecte.

Quan van arribar els agents, es van trobar al company sagnant abundantment per la zona abdominal mentre retenia l’implicat. Va ser auxiliat pels companys i es va sol·licitar suport sanitari per al seu trasllat a l’hospital, on va requerir de deu punts de sutura per a la seua curació.

El sospitós va ser detingut i traslladat a dependències policials.