Ajuntament i Policia Local confirmen les mesures de seguretat i certificacions a la fira de Sant Andreu

Ajuntament i Policia Local confirmen les mesures de seguretat i certificacions a la fira de Sant Andreu

La fira comença hui, divendres 6 d’octubre,  i romandrà oberta fins al 19 de novembre


Els enginyers municipals i agents de la Unitat d’Activitats de la Policia Local d’Elx (UAC) han inspeccionat les 78 atraccions que componen la fira de Sant Andreu i que obri les seues portes aquesta vesprada, 6 d’octubre,  enfront de l’IES Vicente Verdú, i fins al pròxim 19 de novembre.

Tant els enginyers de l’Ajuntament, acompanyats per l’enginyer de la instal·lació han comprovat la seguretat de cadascuna de les atraccions, els certificats i fitxes tècniques de les revisions, així com els sistemes tècnics d’extintors i eixides d’emergència.

Els tècnics i la Policia han verificat que el projecte presentat al Consistori es correspon amb la realitat. La seguretat està testada amb els certificats i revisions que s’aporten des de l’organització de la fira.

L’inspector de la Policia Local, José Antonio Corrales ha explicat que “s’ha procedit a realitzar la inspecció de la fira, i tot allò presentat és correcte. La fira comença hui, 6 d’octubre, fins al pròxim 19 de novembre i consta de 78 atraccions de fira. Les inspeccions que es realitzen són tant de documentació com inspeccions tècniques una vegada que ja estan muntats els aparells de fira. I no hi ha cap deficiència ressenyable”.