Detinguda una dona per agredir el seu marit

Detinguda una dona per agredir el seu marit

La implicada va arribar a casa en estat de nerviosisme i embriaguesa. La víctima presentava una bretxa al cap


El 13 de setembre sobre les 20.44 una dotació de Policia Local va ser comissionada per la Sala Operativa (092) a la Partida de Daimés on, pel que sembla, una dona estava agredint el seu marit.

A l’arribada dels agents, qui va telefonar, que es trobava a la via pública, va manifestar que la seua dona havia arribat a casa en un gran estat de nerviosisme, completament embriaga i havia començat a discutir amb ell. Fins i tot, va arribar a colpejar-li el cap i li va causar una bretxa, apreciada pels actuants.

Per tot el que va exposar l’home, els policies es van dirigir al domicili i van trobar a l’habitatge la casa molt desordenada, amb plats trencats al sòl i a la dona amb evidents símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol i va manifestar als agents que havia arribat a casa i havia discutit amb el seu marit, però va indicar que ella no l’havia agredit. Així mateix, la dona presentava una esgarrapada a la galta dreta i va assegurar als agents que havia caigut en entrar a les fosques a la seua casa.

Durant la intervenció, la dona en tot moment es dirigia al seu marit per a intentar convéncer-lo que canviara la seua versió dels fets i no la denunciara.

Donat allò esdevingut, la dona de 51 anys va ser detinguda i traslladada a dependències policials.