Detingut per temptativa de robatori amb violència a un menor

Detingut per temptativa de robatori amb violència a un menor

La víctima es trobava atordida i presentava rojors a la zona de la parpella


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 18 anys per temptativa de robatori amb violència a un menor. El mes de setembre passat, una dotació policial en funcions de vigilància preventiva va ser requerida en l’avinguda Sant Bartolomé de Tirajana dels Arenals del Sol per un testimoni que acabava de veure un jove marxar a la carrera i increpar-ne un altre que es trobava amb la seua mà en el rostre.

Just en eixe moment, va eixir d’una urbanització pròxima el jove que havia sigut agredit, que va manifestar als agents que un conegut el va començar a cridar perquè s’acostara i quan va travessar la vorera per a aproximar-se, este va començar a agarrar-lo de la bandolera i es va iniciar un forcejament entre tots dos.

Els agents van traslladar el menor al seu domicili i van informar els pares del que havia ocorregut

Com que l’implicat no va aconseguir sostraure-li-la, va començar a colpejar-lo al rostre, en la zona de l’ull amb alguna classe d’objecte que portava a les mans. La víctima es trobava atordida i presentava rojors en la zona de la parpella.

Els agents van traslladar el menor al seu domicili i van informar els pares del que havia ocorregut. A més, van acudir a l’habitatge del presumpte agressor on van ser rebuts pels pares. L’implicat va acudir a la porta i va manifestar que havia colpejat l’altre subjecte en defensa pròpia. Davant estos fets, va ser detingut i traslladat a dependències policials.